See on väga lihtsasti valmiv ja mahlane kook.

Vaja läheb:
Põhi:
1pk šokolaadimuffinipulbrit
200ml vett
100g võid
Täidis:
600g toorjuustu
4spl tuhksuhkrut
250g tumedat šokolaadi
2 banaani
2dl maasikatormoosi
Kaunistamiseks:
Maasikaid
Lisa muffinipulbrile vesi ja sega. Sulata või ning jahuta veidi, lisa ka see muffinipulbrile. Vala muffinisegu 24-26cm suurusesse paberiga vooderdatud küpsetusvormi ja küpseta ahjus 175° juures 10-15 minutit. Võta koogipõhi vormist välja ja lase jahtuda. Toorjuustusegu valmistamiseks sulata šokolaad vesivannil ja sega juurde toorjuustule ja suhkrule. Vahusta veidi. Lõika põhi kaheks õhukeseks ringiks. Pane 1 osa põhjast alusele ja määri peale toorjuustusegu ning lao segule viilutatud banaanid ja toormoos. Tõsta peale teine põhja pool ja kata kogu kook toorjuustuseguga. Kaunista maasikatega.

Vaja läheb:
Põhi:
1pk šokolaadimuffinipulbrit
200ml vett
100g võid
Täidis:
600g toorjuustu
4spl tuhksuhkrut
250g tumedat šokolaadi
2 banaani
2dl maasikatormoosi
Kaunistamiseks:
Maasikaid
Lisa muffinipulbrile vesi ja sega. Sulata või ning jahuta veidi, lisa ka see muffinipulbrile. Vala muffinisegu 24-26cm suurusesse paberiga vooderdatud küpsetusvormi ja küpseta ahjus 175° juures 10-15 minutit. Võta koogipõhi vormist välja ja lase jahtuda. Toorjuustusegu valmistamiseks sulata šokolaad vesivannil ja sega juurde toorjuustule ja suhkrule. Vahusta veidi. Lõika põhi kaheks õhukeseks ringiks. Pane 1 osa põhjast alusele ja määri peale toorjuustusegu ning lao segule viilutatud banaanid ja toormoos. Tõsta peale teine põhja pool ja kata kogu kook toorjuustuseguga. Kaunista maasikatega.
Katsetasime täna koolis. Tegime retsepti eeskujul seekord 12 minikooki ehk muffinit. Töövõtted kõik samad. Tüdrukud asendasid ainult pool tumedast šokolaadist piimašokolaadiga. Nägid ahvatlevad välja ja maitsesid ikka hästi :)
VastaKustuta